nevedel som si to vysvetliť
už tri dni nepribudol
neprijatý hovor
ani žiadna správa
žiadne klopanie na zamknuté dvere
už viac ako týždeň
žijem ako mních
ktorý si
v tom lepšom prípade
odriekava životnú modlitbu
a v tom horšom prípade
prestrelil hlavu
prvý deň sa to nedalo vydržať
striedali sa pri dverách susedia
a susedy
ktorým som bol vraj dlžný vysvetlenie
aj keď som ani jednej nikdy nič nesľuboval
telefón vyzváňal
až kým mi nevybili baterku
keď mi došiel chlast
musel som to risknúť
a opäť ho zapnúť
kvôli donáške
svetlo sveta som uvidieť nechcel
rinčal ďalší deň
a potom
ticho
"prečo na mňa tak rýchlo zabudli?"
mal som tak rozjebanú hlavu
z celého života
že mi zrazu
tí všetci parchanti
začali chýbať
a to nebolo
správne
.
přitahuje mě to
jako magnet
je lepší
když jsou v koncích dva
než jeden
o
samotě?
přeji klidné vody
08.02.2022 22:35:53 | piťura
Asi schází vžitý stádní poklus v identitě. Inklinovat k "druhu" ať je jakýkoli.*
07.02.2022 17:32:09 | šerý
tedáá .. kroutím hlavou, i já, budu muset, porozmýšlať ..
do háje ale dostalas mě
07.02.2022 16:11:28 | Vivien