Si šťastný, áno šťastný si
keď zažil si záchvat smiechu,
slzy v očiach ale aj radosť z momentu
si šťastný, áno šťastný si
keď cítil si sa aspoň raz,
aspoň chvíľu slobodný
Skrývá se i v malých střepech,
z nichž skládají se řádky snů
v každém z nich naleznete
náruč štěstí všedních dnů...
Souhlasím, Davi... měj krásné dny plné šťastných momentů:)
04.04.2022 13:49:28 | Emily Říhová
Kratší, ale vystihl jsi to, pěkná :o)
07.02.2022 19:44:08 | Constantine
Štěstí není žádná věda. Jen jej uchopit tam, kde je třeba.*
Bingo, Dávide.
07.02.2022 17:21:01 | šerý