Čo tak vypnúť svet?
Trochu znesiteľnosti do existencie vniesť
Vystúpiť zo seba
Dívať sa zo stropu a očakávať potopu
Zatiaľčo planéta nepodlieha panike
iba vďaka ignor-taktike
Nájdi zmysel všedných dní
inak si všedné dni nájdu teba
Naplnia ťa po okraj nezmyslami
nevšednými myšlienkami
na tému bieda.
Ťažko nebyť otrokom vlastnej neistoty
keď čo som myslel že ma teší
zrazu nič nerieši.
Má tu miesto každý?
Nikdy nehovor nikdy
Nikdy nehovor vždy
Nikdy nehovor lži
a možno sa raz pošťastí
radšej neskôr ako nikdy
povedať: "VŽDY"
Tak poďme niekam kde mesiac nedosvieti
cez myšlienok spleti
Čas letí.