Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=EfAUBFgzt_A&list=RDEfAUBFgzt_A&index=1
niekde som čítal
že ľudia trpiaci
samovražednými sklonmi
nesedia s pištoľou v ústach
ale vyhľadávajú riziko
bez následkov
dnes som to pochopil
do poslednej bodky
bola tma
a pršalo
a snežilo do toho
a bol som celý v čiernom
a premávka ako v hong kongu
a prechod pre chodcov v nedohľadne
vykročil som
so zavretými očami
všetci brzdili
čo nevideli tie otázniky
ktoré mi viseli nad hlavou?
čo nevideli nado mnou
čierny oblak?
čo to kurva fakt nikto nevidel?
keď som odomkol
a vstúpil do bytu
kde rozvoniavala večera
opýtala si sa
"aký si mal deň láska?"
nezmohol som sa na jedno
jediné slovo
pretiahol som ťa
ako som najlepšie vedel
zjedol jednu plnenú papriku
a šiel som spať
.
že z těch hloubek a těžka se roděj ty nejlepší věci.. moc dobrá*
08.02.2022 08:24:22 | Sonador
chodíš taky někdy spát?
08.02.2022 00:42:37 | piťura
kedysi som chodila.. ale teraz, keď sa všetko dohubilo, nedokážem nájsť spánok
08.02.2022 00:50:07 | maliska