keď som sa
vyvracal zo života
za pomoci asistovanej
polosamovraždy
skúsil som vyjsť na ulicu
bál som sa
pretože som pred mesiacom
zavrhol celý svet
a čakal som pomstu
za svoje správanie
neodvážil som sa
prosiť boha o milosť
chcel som iba vymeniť
vzduch v pľúcach
a začať odznova
vošiel som do prvého
otvoreného miestneho obchodu
kde stál iba predavač za pultom
a ja na druhej strane
cítil som
že vidí do mňa
a všetko o mne vie
vytiahol zbraň
dal mi päť sekúnd
na odchod
narátal do troch
a svet mi už nebol
nič dlžný
.
mal
do háje
10.02.2022 10:19:20 | piťura