Valentýn za dveřmi
Anotace: Valentýn za dveřmi
Valentýn je za dveřmi
pánové jste připravení
udělat ženám krásný den
už od brzkého probuzení
snídani až do postele
chutný oběd navařit
květinu čokoládu polibek
pak do restaurace na večeři
Přece chcete být lovci
a ne žádní kolenovrtci:))
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)