Kouzlo kouzelník
Mág a čaroděj
vyndá kartu
z rukávu
to ten první
kartu nebo minci
oklame tvůj zrak
To ten druhý
Mág
ovládá ty živly
co jsou celý svět
málokdo těm dvěma
vidí do karet
čaruj ale s mírou
nepřeháněj nic
at' se tady sejdem
třeba za měsíc
A nic víc