SMRT KOMIKA
Jakémusi komikovy vytrhli jazyk
a pohodili ho kamsi blízko něj
plazil se po zemi a vydával zvuky jako zvíře
a všichni se smáli, až se za břicho popadali..
Pak ho střelili do nohy a poručili mu ,,tanči!´´
a komik skákal kolem dokola na jedné noze
a při každém pádu se lidé smály až slzeli..
Pak do něj střelili ještě jednou
přísahám, že protočil panenky
a zřítil se k zemi jakoby měl řádně upito...
,,To nebyl komediant, ale snad jen násoska´´-poznamenala
panička která měla za krkem ohon z lišky..
Všichni s opovržením odešli pryč...
Jen ležící komik se stihl ještě otočit na pravou stranu...
Přečteno 137x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)