Smutný rok
Dnes je to přesně rok
co jsi mi mami odešla
a já nemohu zapomenout
smutná nálada mě nepřešla
stále se ptám proč ty
hodná šikovná pracovitá
stále se ptám proč ty
tvrdá žena rozumná osobitá
bolí to bolí čím dál víc
není k tomu už co víc říct
nevrátí mi tě nic a nikdo zpátky
k ničemu jsou všechny ty hádky
Miluji tě
Přečteno 200x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Iva Husárková, J's .., paradoxy, Fil, Psavec, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)