Co nám jaro přinese
co přinese duben
bude chladno po lese
doma rači budem
Jaké bude počasí
jako bývá v dubnu
možná více zaprší
naplní nám studnu
Jaro jako každý rok
všichni se už těší
lehčí oděv žádný grog
zmoklé prádlo věší
jaro
Huž..aby bylo a já se těším..taky:)
13.02.2022 10:40:57 | jenommarie
Já nejraději březnové předjaří. Tu milenku, kterou předehrou... k jarnímu vrcholu*
12.02.2022 18:32:16 | šerý
Líbí. Nádherné. Kočička s kocourkem se vyvětrali a teď spinkají v teple. Sluníčko je milé.
12.02.2022 15:15:37 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?