Další limericky z domova
Anotace: Přídávám další porci limericků pro pobavení. Snad se Vám budou líbit a vyloudí nějaký ten úsměv na tváři čtenářů.
Znal jsem dívku z Jevíčka
dělala si selfíčka
ráda se chlubí
stále se zubí
je to kočka z Jevíčka
Jedna slečna z Dobříše
prý mi brzy napíše
žádná zpráva není
potlačuji klení
je to podraz z Dobříše
Jedna paní od Třeboně
koupila si vrané koně
jezdí kol rybníka
čeká na vodníka
tahle paní od Třeboně
Přečteno 123x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, jenommarie, kudlankaW, Amonasr, Iva Husárková, J's .., mkinka, Fil
Komentáře (0)