Svítí slunko
do skleníku
skrze žaluzie
pěkně hřeje
Rostlina co v květináči
stojí na stolku
si asi v sobě zpívá
už je jaro už je jaro
a do slunce se dívá
V pokoji je teplo
radiátor studený
venku jen pár stupn'ů
vítr fouká chvílemi
Jaro ještě musí počkat
až se zima odporoučí
ještě měsíc možná víc
pomalu mu vyjdem vstříc
za měsíc
Povedla se ti .)
17.02.2022 15:27:54 | Constantine