Píšu Ti po duši stačí to na pár stránek
do zakázané oblasti Tvých snových dálek
neřesti schovám pod víčky svých řas
na černo jezdím i přesto nezbývá mi čas
před zlozvyky zavírám své modré oči
a Tvůj svět se stále dokola točí
revizor mě chytil na konečné zastávce
osud jde většinou ovlivnit jen krátce