Všem dívkám které jsem miloval.
Tvoje tělo jakoby bylo stvořené z tvarů květin
malíř tvou krví namaloval tvůj portrét
přesnější než je tvá podoba.
Žilky v tvých očích žhnou
jako na vyhaslém ohništi
rozsvicují se a zhasínají...¨
Sledovala jsi hvězdy na nočním nebi
skrze díru v mém srdci
Jak je odporná
tvá touha žít
den po konci světa...
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Koala, Marten, mkinka, šerý, Sonador, Fractura cordis aperta
Komentáře (1)
Komentujících (1)