.
Slnko nesvieti
vietor nerozfúka smeti
pokým nepopustíš uzdu predstavivosti
a neprestaneš sa topiť v sveta nezmyselnosti
...
Zrátaj zvyšné kosti
chop sa príležitosti
zadus pochybnosti
nechaj minulosti
chyby
frustrácie
hlúposti
...
ego nepriateľom satisfakcie
čuš
nečakaj ovácie
...
žiadny vyšší plán tu neni
tak nestoj jak chuj
obarený
...
Samému sebe
píšem
čo ma
samého seba
na samom sebe
j e b e
.