****
Anotace: Nevěděl jsem jak to nazvat, ale je to 100% autentické , tudíž to sem vkládám.
Jak odporná je tvá touha žít
když krvácím..
Jak odporná je tvá touha žít
když sám sebe ztrácím..
Jak odporná je tvá touha žít
když hořím
a temnotou se bořím...
a jen nové níčení tvořím..
Jak odporná je tvá touha žít
když nemohu tě podepřít..
Vrácíš mi dárky
chutná to trpce
vracíš mi rány
ale nevrátíš mi srdce...
Přečteno 155x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)