Vypůjčit si něco
co ti radost udělá
nebo koupit
nebo ukrást
nebo prostě
jen tak být
už se ničím netrápit
na nic těžce nemyslet
jako když se rodí květ
mít jen dobré
nechtít zlé
oprostit se od bytí
nemít bolest ze žití
zoufalost kéž nasytí
toho kdo je sláb
A už ani muk
spát
dobrou noc
A sny dál kopyty drtí vše !
Co se rodí v představách blízké reality-show ?
A za tak dobrou ...
Díky a přeji Ti skvělé ráno.
17.02.2022 07:00:10 | Fialový metal