Jezero v něm rákos
voda klidná stojatá
u břehu je malá lod'ka
houpe se jen malinko
občas ryba vyskočí
jedna z mála co tu jsou
Rybář sedí na břehu
brouká si tu svou
ale tiše potichu
aby kořist nevyplašil
Ulovil jich dneska pár
půjde domů
už se smál
že měl štěstí
že tu stál
dnes
Úsměv od ucha až k uchu mám.
Když se na vše z výšky podívám.
Vidím místo loďky ... bárku.
Slyším hlasy na velkou dálku:
***
"To si dám dnes do nosu ..."
"Že ulovil jsem v rákosu ..."
"Na břehu jezera ..."
"Tak brzičko a tolik zlatých ryb !"
***
A vím, že rybář si bude přát ... tolikrát ... kolikrát může !
Lidé, jen buďte šťastní tak jako já ...
A bude nám ... hned líp !
***
Dobré ráno a měj se fajn příteli.
19.02.2022 05:16:27 | Fialový metal