Anotace: Některá slůvka doma raději nepoužívat, aby nedošlo ke komplikaci a následnému a často opakovanému výslechu. Tak pozor na jazyk.
Pokud milenkou myslí ženu svou,
pak žádné hádky nebudou ;)
Krásný večer, Psavečku
17.03.2022 22:49:53 | Emily Říhová
Neuhád jsem ani trochu, počkal jsem na druhou sloku.
Veselostí přenaděl jsi mne dosyta, jak rýmují se manželka a milenka.
19.02.2022 21:36:55 | Slav Milo
Tam kde končí tajenka !
Tam začíná tanec ?
Žena to je kočička ...
A chlap je prostě kanec.
19.02.2022 20:57:48 | Fialový metal