Viktor – Hadi
Někteří lidé jsou jen Kurvy, co se na Tobě napasou,
berou tě jako zboží stejně, (tak) jako paní za kasou,
a až se jim nebudeš hodit, tak Tě jako odpad vyhodí,
dají před tebou přednost zlu a všemu druhu lihovin.
Někteří jsou slizcí jako Hadi, co si hřeješ na prsou,
až později uvidíš, jak to s Tebou mají a jak na prd jsou,
tehdy si uvědomíš, že jsi TY za blba, co jim pokaždý vyhoví,
Zatím co máš je kolem ramen, říkají Ti kamaráde,
nevědí, co to stojí usílí a nevíš kolik hodin,
nevyhovíš během okamžiku máš terč na zádech,
bez milosti tě vyhostí ze svých rodin
Rádi se otočí k tobě zády a pak vystavují parte,
Ty to nevystojíš
na takový jako ty nečekám , Já vám ukazuji Faker
Pak totiž lidmi nikdy nebudeš zklamán,
musíš jim věřit stejně jako v televizi reklamám,
Stanovit si hranice a ukázat, kde jsou její břehy,
Ne každej rádoby Kamarád si zaslouží tolik něhy.
a nechci tady nikoho kárat, jako pomatenej Šaman,
taky nejsem Borec v Topu, když je rozjebaná hlava,
ale vždycky dám na pocity vjemy, když
se mi něco nelíbí, tak nezdrhám jako Kevin....
https://www.youtube.com/watch?v=_JPPoD589kE