Patrik a Sára
Anotace: Patrik a Sára(instagram @patrik.valko)neskutečný borec
Jeden fajn hasič patrik
potkal krásnou dívku sáru
tvoří spolu šťastný pár
ona má neskutečnou páru
několikrát v týdnu tvrdě dře
ve fitku a nikdy nepoleví
jejích společná videa jsou nej
jsou zábavná občas mají děj dojemný
ať jsou spolu šťastni a napořád
jejich život má ten správný řád
Přečteno 140x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)