Zachrut do peřiny
snažím se zakuklit.
Ráno se probudím,
motýlem mohu být.
Vyletím v nový den
zbavený všech pout.
Byl by to hezký sen,
kdybych moh usnout.
Bezva představivost* vlezlá nespavost. Potom má člověk využít potenciál své představivosti... a Ty jí máš*
25.02.2022 22:09:24 | šerý