Kdo je
ten, který prolévá krev druhých bez ostychu ...
ten, jehož NADUTOST a PÝCHA děsí nás ...
ten, kdo přes vlastní EGO nevidí svou špičku nosu
ten, kdo způsobuje žen a dětí pláč
ten, jemuž MOCICHTIVOST zakalila rozum
ten, jenž vraždí a říká : "konám dobro pro každého z vás "
ten, jenž se neostýchá bombardovat domy,
poslat tanky do ulic.
Ano, všichni už víme,
kdo je tenhle "strýc".
Celý svět o něm už ví ....
HÁDANKA však zní :
Kdo ho ZASTAVÍ ???
Zastaví ho Smrťák s kosou, to je na beton, a možná to již bude brzy.Na každou svini se vaří voda.
04.07.2022 20:00:52 | Jeněcovevzduchukrásného
Na to je moc složitá odpověď a i když to tak nevypadá, je v rukou každého jednoho jednotlivce konat pro dobro.
26.02.2022 16:30:06 | paradoxy
Nevím úplně, jak to myslíš, skutečně máme v rukou své vlastní chování a konání dobra či zla... ale toho, kdo vraždí nevinné - a může tvrdit cokoli, je potřeba zastavit a jasně pojmenovat ZLO, které páchá . To už v moci nás, obyčejných lidí asi není. Pouze těch, kdo mají nějakou moc a taky odvahu.
16.03.2022 17:01:21 | LauraX