Prišla, už je tu
Znova zažívame ju
Na vlastnej koži
Na vlastné oči
Dávna ničiteľka
Lásky učiteľka
Ničí domy, rodiny, krajiny
Krvou prepisuje dejiny
Vyvolává neistotu, samé drámy
Zanechává spúšť a silné traumy
Zdalo sa, že odišla od nás navždy
Že vyhnúť sa jej chce každý
Každý okrem muža s veľkým egom
Ktorý nechápe, že nehrá sa s legom
Ničí živých ľudí, reálne životy
Vedie svet do ničoty
Do susedov zabodáva svoje drápky
Zabúda, že ľudia nie sú bábky
Že sú silní, jednotní a majú odvahu
Vlasti svojej poskytnúť ostrahu
Chrániť seba, svojich ľudí
Aj keď smrť sa na nich rúti
Ničiteľka úlohu svoju neplní
Naopak, srdcia láskou zaplní
Zomkne spolu celý svet
V boji za dobrú vec
Za spravodlivosť, demokraciu a slobodu
Za obhajobu svojho pôvodu
Snáď zničí tyraniu nafúkaného chlapa
Nie lídra, ale vraha!