Anotace: Jak být v jednotě a celistvosti, když jedno vyvyšujeme a druhé zavrhujeme? https://www.youtube.com/watch?v=RSrjEvViHgs
Ano, jako by jsi mi to vzala z úst, opravdu souhlas ve všem s tebou. ST.
25.03.2024 20:58:13 | Paulín
Tak tahle Tvá se mi velice líbí. Jen bych si dovolila malinko opravit. Tělo máme vypůjčené,ale Duše....ta je jen Tvá.
Jinak opravdu velmi krásná báseň.
08.03.2022 19:37:34 | Jarunka
Děkuju Jaruško. No víš nemám to ověřené, ale myslím si, že dojde k okamžiku pochopení, kdy nebude ani má jednotlivá duše, ale ve skutečnosti to nevím...
08.03.2022 19:42:49 | paradoxy
To nevadí milá Paradoxy,že nevíš.Ale jak sleduji Tvé básně, za nějaký čas tomu porozumíš. Nejsi od tohoto okamžiku daleko .-)
08.03.2022 19:46:55 | Jarunka