Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=8ofCZObsnOo&list=RDqVdPh2cBTN0&index=2
keď mi prišla sms
"vieš že Radek sa zastrelil?"
zabudol som dýchať
bolo to
ako keď sa zatiahne opona
a hercov už naspäť nevytlieskaš
vykali sme si
dlhé roky
ale keď si zbadal
že máme rovnaké tričko
zapasovali sme si
držím v ruke náboj
ktorý mal skončiť
v mojej hlave
keby mi život nezachránilo
moje jediné srdcko
/tvoj už nemal kto/
sedím na obrubníku
kde sme sa videli naposledy
slzy mi tečú po tvári
veľké ako nábojnica
a zapaľujem si cigu
na tvoju počesť
.
Smutné, a chápu tu bolest.Moje zlatá maminka si před dvaceti roky vzala také dobrovolně život, ale mám jí stále ve svém srdci a u postele má i její fotku.Večer fotku otřu od prachu a mamku políbím.Byla to skvělá žena a věřím, že jí Tam nahoře opět potkám.
08.03.2022 11:34:50 | Jeněcovevzduchukrásného