Oči.
Vnútornosti.
Dáke kosti.
Absurdnosti.
Ktosi
sa srdca zhostí,
pozrie z oka do oka,
a mávne viečkom.
Nie je o čom - je o kom.
Nerozkazujem pocitom,
ale vonkoncom,
nechcem byť ani votrelcom,
ani svätcom.
Radšej spomalím.
Lepšie sa mi ide svetom,
s tým tvojím
mozgom jedinečným.
...už asi stačí iba,
nerozmýšľať toľko nad všetkým.
Prvé čtyri riadky stačí...
Nech sa - ako kto chce - páči.
05.03.2022 15:53:00 | MonoGame