Anotace: Z vysoka se...
*
Snášejí se na zem.
***
A on byl včera večer první.
Kdo mi ruku podal
S lehkým nádechem humoru pouze dodal :
"Je hezké ... co píšete v dnešní době !"
A já jsem zářil ... jako robě ?
Poprvé ve svém životě.
***
Nikdy jsem větší radost asi neměl !
Proto to řekl a dobře věděl !
Že vše co škrábu ... je mimo mísu !
Nic se nerýmuje a dál si píšu.
***
Přesto mi držel chvíli pravici.
A pohled svůj mi věnoval.
Dávno jako kluk ... ještě v lavici !
Jsem dílo a hudbu ... jeho miloval.
***
Včera večer jsem ... pak šťastný byl.
Vlastně šťastný jsem ... již dlouhé roky.
Jeho úsměv právě ve mě zbyl.
(Když odcházel.)
A vím, že nemám a nikdy nebudu !
MÍT ... DOST.
TOHO ... VŠEHO.
O ČEM POUZE ROKY VYPRÁVÍM ?
***
*
HOUPY HOU
GOU ... GOU
HOU ... PANÍ
HOU ... PANE
*
MOUDRÉ A MILÉ
PANENKY
TÉŽ KRÁSNÝCH GRÁCIÍ
*
NA
HOUPAČCE
***
*
Dýchá na mě klid a mír z tvého díla, děkuji:)
06.03.2022 07:29:04 | paradoxy
Děkuji všem co střípky štěstí, pohody a míru v sobě máte.
Děkuji všem co je rozdáváte.
A pokud Vám někdy někde budou scházet.
Nevěšte hlavu ...
A stavte se !
Pár střípků na houpačce ... vždycky někdo nechá.
Pro bytost ... stvoření ...
Pro člověka !
Který pomoc ... někde čeká.
Tak stačí si jen vzít ...
A dál a dál je předat lidem.
Co dobro v srdci stále mají.
06.03.2022 10:28:51 | Fialový metal