Padající hvězda
Spadl jsem mezi supy
spadl jsem mezi supy
spadl jsem mezi ruby věcí
pouhé ruby
Snad přiliž dlouho nechal jsem znění
jednoho pohlazení
v rozeznění..
Snad přiliž dlouho svítila hvězda
co měla zhasnout v mlze
aby z ,,vládkyně vesmíru´´
nezačala podobat se slze...
nezačala podobat se slze
a já díval se dál drze..
A tak aniž bych to věděl
mi předala svůj úděl
z nebeského čekání
v padání..
Přečteno 136x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Friday, Psavec, Kan, Fialový metal
Komentáře (0)