Nebud'me jen smutní
frustrovaní naštvaní
nemysleme na nejhorší
bud'me celkem v klidu
Všechno má
svůj důvod
i když se to nezdá
i když padá hvězda
Udělej si radost
kup si třeba med
nebo někam zajdi
uvolni se trochu
ty naštvaný hochu
Pomoz staré paní
s taškou do schodů
nemusíš jen prosit
pro sto důvodů
Doba je ted' zlá
ale musíš věřit
že tě nezdolá
Hodně štěstí
a zlom vaz
at' si radost
prostá
zase
najde nás
Každý den si můžeme udělat radost maličkostí, která potěší.
Pěkná báseň.
09.03.2022 22:45:44 | Jarunka
Je to tak, povedlo se ti to .)
08.03.2022 08:43:51 | Constantine