Jarní vánek
jak příjemné
jako spánek
jak dítě nádherné
to zas nás brzy čeká
a rozbouřená řeka
co všechno bude kvést
a kolik bude hvězd
jak mlád'at po lesích
a všechno najednou
zas voní
Krásné naladění a dnes už Slunko svítí..už to nebude dlouho trvat a jaro je tu.:)
09.03.2022 11:34:34 | jenommarie
Již se to děje ...
Sníh taje ...
A navíc co píšeš je fajnové.
:-)
09.03.2022 10:48:44 | Fialový metal