Jak dlouho ještě budu se ptát
zda člověk člověka má rád.
Nezištně, jen tak....
Jak dlouho ještě budu mít sen
o čisté vodě v řekách.
O krásných lesích
a čistých cestičkách v nich.
Kde slyšet je tichý lidí smích
a radost z Žití.
Chodím světem a vnímám své okolí
čekám na to, až budu cítit
že mě srdce nebolí
z toho všeho co vídávám
a vůbec veselo mi z toho není.
Čekám....
Jak dlouho ještě?
Krásná paní, to se nedočkáte, očekáváním srdce rozervané máte a nic se nezmění .)
14.03.2022 09:54:46 | Constantine
Ach Constantine, již dávno vím to, že nemůžu změnit něco, co lidé sami nechtějí změnit.Poznal jsi, že mé srdce krvácí,ale budu se snažit, abych jej více netrápila.
Děkuji Ti za komentář, který je tak výstižný k této době.
16.03.2022 19:50:10 | Jarunka
Jak dlouho ještě...?
Ta otázka nemá odpověď,
snad s kapkami deště
lepší barvy získá svět...
Kéž se dočkáme, Jaruško... objímám (*)
12.03.2022 23:53:24 | Emily Říhová
Krásné doveršování Miluško a opravdu si přejme, aby snad?
Krásný večer a PPÚ...
13.03.2022 22:55:02 | Jarunka
Snad jednou dlouho pomine. A z mléziva mlhovin mladé země, objeví se nový člověk*
10.03.2022 23:16:32 | šerý