Láska jako trám
sám sebe se ptám
jaká vlastně si
a co si myslíš
o mě
Kolik snů a přání
budem ještě mít
kolik vlastních zbraní
můžem zahodit
Budem jako v ráji
z hadem na stromě
opilí a nazí
čekat na náš hřích
čas už nevrátíš
Citlivé přemýšlení. Velmi zaujalo.
20.03.2022 20:09:56 | mkinka
A beztak, i já, třebaže jsem si vědoma ubíhajícího času, stále mám rezervy, kdy si přiznám, občas jen na ty přesýpací hodiny koukám, a pak jen malé ospravedlnění, že i ta chvilka zastavení má cosi do sebe.
15.03.2022 09:45:02 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?