Mír svobody
Kde to jsme ?
Proč ta ohavnost ??
Válka mocí vládne,
a zvěrstva Ukrajinou plakají,
když Rusko zbrojí zbabělstvím,
ve svém pytli sraček,
co úpletají krví nevinných,
a tak je zlo zlem,
jako Putin zvráceným katem.
Věřme v lidské návraty,
do svých domovů,
věřme v srdci Evropy,
věřme, že nejsme samy.
Vzhůru k nebesům,
modleme se k Andělům,
jež vidí všechen prach,
a obrátí jej k zářím,
na laskavých dlaní,
mezi mezi Nás.
Bojujme duší,
se zdatnou vůlí,
opět slunce vyjde,
a rodiny se obejmou,
aby naplnily lásku,
proti šílenství říše bezduchých,
a černých děr vojska,
kam se zahrabou,
a už nikdy neokusí mír,
Mír svobody,
za svobodu ticha zemřu !!
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, paradoxy, Vivien, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)