bude to tvrdý pád
cítim
že nedopadnem dobre
-
takto dnes
pred deviatimi rokmi
si sa rozhodol
a zajtra si tu už nebol
a ani si nevieš predstaviť
ako veľmi
veľmi
ti rozumiem
.
...pády jsou těžký...hlavně na hlavu...tím myslím psychicky těžký zvládat.
12.03.2022 11:01:26 | Marten