o té hře už vím
a o krocích
které dál nevedou
co teď s tím
znovu se nadechnout
ač dobře vím
mám tebe nechat
srdce
rozhodnout?
ještě zbývá pár chvil
než je moře
jako stopy v písku
zahladí
kéž je to dotek
dvou dlaní
které se nikdy
neodloučily
když jedna dávala
druhá přijímala
nikdo se neptal
kdo z těch dvou
je právě bezmocný
vložím svou dlaň
do té vaší
ať jedna druhou
konejší
zaslechneme píseň
moře
kterak vlna za vlnou
se obrací
o té hře
už víme
i o krocích
které vedou dál
duna za dunou
tam v oblacích
Snivá a krásná básnička.
Přeji hodně Sluníčka ...
Celý dlouhý víkend.
Ať se Ti daří Zdenko.
18.03.2022 15:18:29 | Fialový metal