Anotace: www.youtube.com/watch?v=v4pi1LxuDHc&list=RDEMIcUkCOUCh7fNSGpZa-sNpw&index=28
chlad mi ťahal
spoza otvorených okien
na celé telo
nedokážem sa pohnúť
neviem koľko hodín ležím
neregistrujem deň
neregistrujem noc
neotváram žalúzie
nechávam život plynúť
okolo mňa
všetko čo chytím
ostáva chladné
ostáva dojebané
ostáva niekde
kde už nemám dosah
občas vynechám nádych
a skúšam
dokedy vydržím
skúšam svoje hranice
ktoré sa stále
stenšujú
nechávam život plynúť
okolo mňa
a čakám
či ma vtiahne späť
odvrhol ma
rovnako ako ja jeho
tento boj
nikdy
neskončí
chlad sa tiahne
priamo do každej jazvy
na srdci
a
tento
boj
nikdy
neskončí
.
.
zase bytelná poezie
která oslovuje
vše je mi tak povědomé
26.03.2022 20:24:14 | piťura
protože tady není žádné tlačítko "nemám na to názor" a u "nelíbí se mi" je skryt počet lidí, kteří na to klikli, čímž se úplně vytrácí jeho význam, tak nezbývá než dát: to se mi líbí
19.03.2022 16:34:56 | Pavka Stanislav