chcel som ti zanechať
pár slov
z vrcholu tohto kopca
je ešte vidieť zasnežené pahorky
tých vyšších oproti
páčilo by sa ti to
hovorila by si mi
/pozri tam je ešte sneh/
tým najkrajším hlasom
aký som kedy počul
s tou iskrou v očiach
by si sledovala či sa pozriem
a tými najkrajšími rukami
by si naznačovala smer
ale som tu sám
som tak osamelý
že aj divé zvieratá
odvracajú zrak
dostala si sa mi
do môjho celého bytia
do každého póru môjho starého tela
ideš so mnou všade
kam sa snažím odísť
a zabudnúť
je to obrovská bolesť
chcel by som
keď bude po všetkom
aby sa v mojom tele
nikto nevŕtal
pretože keď ma otvoria
vo vnútri nenájdu nič
všetko je zničené
celé vnútro je spálené do tla
je tam prázdno
je tam bolesť
je tam
prázdno
mám celé mesto pred sebou
ako na dlani
na zdrap papiera
sa snažím napísať ti pár riadkov
ale nič nevystihuje to
ako ťa milujem
ako som ťa vždy miloval
a ako by som dal život za to
aby si nikdy neodišla
azda len napíšem
"keď zacítiš nežný vánok
a listy stromov
sa nepohnú
to som ja"
pritiahneš si
šál viac okolo krku
a pôjdeš smelo ďalej
viem to
.
Všichni se jednou opět sejdeme, ale i tak se za to každý večer ještě pomodlím, pro jistotu:-).Všichni se jednou opět sejdeme, to tak prostě je a bude, s tím nic nenaděláma.ST.
21.03.2022 19:25:12 | Jeněcovevzduchukrásného