Ideální pár
Anotace: Ideální pár(Lubi a Brančik)
Znám jeden krásný a šťastný pár
který má v sobě ten neskutečný dar
rozdávat radost a moudra jiným
jak být fit sportovat a nebýt líný
udržovat se zdráv uvnitř i navenek
to jen jejich pravá láska dovede
zanedlouho budou šťastní manželé
závidět jim jejich sehranost
musí i přátelé
Přečteno 160x
Tipy 4
Poslední tipující: Kan, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)