Rty její chutnaly po melounu,
po sladkém letním ovoci,
třpyt mých očí v jejich jakoby odrážel se,
věděl jsem, že mi už není pomoci.
Hleděl jsem jako smyslu zbaven
na kontrast těla, který dojímal,
necítil já se únavou znaven,
když k ránu jsem jí něžně objímal.
Odešla, jako odchází všechny mé ženy,
za někým lepším koho nechci znát,
když na ni vzpomenu, tak smutno je mi,
i jí jsem toužil, kousek srdce dát.
Vzpomínky, co každý jistě zná,
když láska v dálce zmizela...
Díky za ty moje vzpomínky ;)
Krásný den
22.03.2022 23:37:11 | Emily Říhová