Mami, bude válka
mami, bude válka
a krev z mejch rukou už nesmyju
mami, bude válka
a za bílýho fosforu už nikdy slunce nezapadne
mami, bude válka
a nebudu se už moct ohlídnout
dron zaměřuje
mládenci prolejvaj svou krev
země plná kouře
mami, bude válka
a ty víš, že už to na večeři nestihnu...
Přečteno 140x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Marten, rybka
Komentáře (1)
Komentujících (1)