Povídat si
pokecat
prostě jenom
tak
o tom
co je brak
o tom
co je jinak
o všem
co tě tak
tak moc ubíjí
na co si byl
zvyklý
a co už je
pryč
najít nové
štěstí
objevit
ten klíč
odemknout
a vstoupit
kdo tam čeká
asi
na toho
kdo hledá
kousek svojí
spásy
a svůj klid
tak to může
být
povídat si
Zajímavé, File, prostě jednoduché, ale krásné .)
25.03.2022 08:19:27 | Constantine