"Čas rozdělit naše cesty,
sbohem," ani nezamávám
"Spatříme se ještě někdy?"
otázka zazní v obavách.
Ohlédnu se, usměju se,
podívám se na vás v pravdě,
odhalím vše, ukážu vše,
nepřečtu si zlobu v zprávě.
"Proč?" prolétá ke mně vzduchem,
předstírám, že nic neslyším.
"Bez tebe nám lépe bude,"
pravda, proto se usmívám.
Bez očí a hlasů v zádech,
kráčím tak, jak jsem vždy chtěla,
nestarám se, jak se máte,
nenapíšu, proč bych měla?
Galerie mého mobilu
není zde však žádná fotka
blízko vašemu portrétu
a nebyla tam ani včera.
-březen 2021
Pěkná báseň .)
25.03.2022 08:04:48 | Constantine