Jenom krása
Anotace: pokud chceš číst čti..
Cesta plná euforie,
mysl plná tragédie.
Něžná tvář se usmívá,
tvoje srdce podrývá.
Krása tě však nezahřeje,
bude trýznit bez naděje.
Takto skončí mysl tvá,
věc je zhola taková.
Přečteno 146x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Kan, Psavec, mkinka, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)