Anotace: ...
Ve večerním světle ulice
rozpustím se v opileckém tichu.
A v kapkách zvonivého smíchu
naleznu ztracené mladí,
co k nerozumu svádí.
A vábí vzpomínky,
jež jsme si mysleli,
že už jsou ztracené.
Ty pradávné proměné,
co určili našeho života chod..
Bravo, Kláro N. Jsem poezií potěšen.
Jen škoda, že zde tak málo publikuješ.
26.03.2022 21:44:58 | šerý
přechodníkem do mladí.. pěkně poskládané
26.03.2022 20:42:56 | DvorskyJan