Po tanci
Hudba duněla v malém bytě tónem ohlušujícím,
když u mě při víně svůdně a divoce tančila včera,
zrak můj setkal se z jejím, podhledem drze vábícím,
jejímu kouzlu ženskému, já znovu podlehl zcela…
Na cestě bez návratu zase má mysl bloudí,
a ona z malého bytu pak ráno v tichosti odešla,
ten zvláštní pocit, zase mou krví k srdci proudí,
odkud si varuje mě však před ním, zkušenost předešlá…
Přečteno 115x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, šerý, Marten, mkinka, Lexi
Komentáře (1)
Komentujících (1)