Toužím netoužit
nad hvězdným nebem kroužit
v krůpějích potu se svíjím.
Na konci kapitoly
odklidit prach z mých vlásečnic
a nechat vykvést jednu z posledních slunečnic.
Naději odvál ranní vítr
a tvé doteky nezapadají do sebe.
Je to jako špatná skládanka
nevyluštěná hádanka
a mé nitro jako plná poštovní schránka.
Nevyřčena slova a já padám někde shora.
Zesilující tóny a šrouby do hlavy
každý vlastní zdi vlastníkem
v životě přehlédnutelným milníkem.
Za stínem našich minulostí
skrývá se strach z budoucnosti
za vším típnout cigaretu a nechat světu…
Také toužím netoužit, ale je to fuška .)
28.03.2022 08:44:57 | Constantine