emócií toky -
stratené v nezmysle
ľutujem tie roky
utopené vo Visle
sem som sa dostať nechcel
no už som tu - hating the stay
horkosti na celý život prídel
ale na konci dňa,
koho to zaujíma
nevypočítateľná rovnica
nezapamätaná spomienka
absurdná metafora
chvíľu hore - navždy dole
nikdy nič nefunguje
avšak teraz, mozog zmätkuje
pri myšlienkach na teba
aj keď život mi do tváre pľuje
a nič dobré nepadá z neba...
čím viac skúseností,
tým väčšie uisťovanie sa,
v nepoužiteľnosti tejto primitívnej komplikovanosti
iba núdze - žiadne cnosti
strach z pocitu menejcennosti
strach a pocity menejcennosti
sólo lavírovanie na hrane priepasti
úplne pochopiteľné -
kto by už chcel takýchto hostí
tie isté neoriginálne myšlienky na dennom poriadku
pozitivita udusená v zárodku
spojenie prerušené -
nemožnosť nadviazania kontaktu
nikdy dosť
dosť dobre
dobre frustrujúce
frustrujúce až na kosť