Jakoby
Ty duše co nám skáčou po očích
ty duše co mi skáčou po očích
a tvořej panorama mezi nocí a dnem
a ve vteřinových záblescích
promítají fatazijní skutečnost.
Mezi nocí a dnem
v ospalé mlze
mrtví
nám přeskakují oči
Přítomni svou nepřítomnosti
Ulice pláče slzavá světla
Jen
stíny vyzvat k tanci.
Přečteno 120x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)