Taxík jezdí
nočním městem
vozí lidi do baru
řidič má jen
trochu strach
trochu dobrou
náladu
musí občas
pokecat
prohodit pár slovíček
možná aby neusnul
nebo chce být trochu
cool
vozí lidi do vesnic
pak to hodí peněz
víc
a když něco vydělá
půjde domů
tam si dá
rum